Vedtægter, lokalplan, deklaration, lejekontrakt mv.

Vedtægter, lokalplan, deklaration, lejekontrakt mv.


Hvis du ønsker at læse foreningens vedtægter og deklaration så kan du finde dem nedenfor.Den gamle deklaration gælder uforandret indtil videre.

OBS - vedtægter og ordensregler er ved at blive opdateret. (9/4-2024), har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.


Vedtægter og ordensregler (Rønhøjgård, 2024)

Deklaration ("Staten", Kolonihaveforbundet, Ballerup Kommune, 1990)

Leje af Sommerbyen Rønhøjgård ("Staten" og Kolonihaveforbundet, 2015)

Allonge til ovenstående kontrakt ("Staten" og Kolonihaveforbundet, 2016)

Varig haveforening (Kolonihaveforbundet, 2002)

Udløb af kolonihavernes deklarationer (Ballerup Kommune, 2015)


Hvis man har fået godkendt byggeri i den periode, hvor den nye lokalplan var gældende, så vil dette byggeri fortsætte med at være lovligt. Se evt. flere detaljer i brevet fra Ballerup Kommune d. 29/10 2021.


Det der er skrevet med rødt nedenfor er bevaret af historiske grunde, så man kan se, hvilke regler der var gældende i perioden 25/1 -27/10 2021.

Der er også et link til lokalplanen som blev vedtaget i 2021 og hvis regler nu gælder i stedet for den gamle deklaration. De regler, der ikke længere er gældende i den gamle deklaration, er overstreget (af kommunen) i den opdaterede deklaration som findes nedenfor.

Planklagenævnet har d. 27. oktober ophævet den nye lokalplan. Derfor er den nye lokalplan og redigerede deklaration ikke længere gældende (skrevet med rødt nedenfor).


Lokalplan (online)   eller   download som PDF her (128 sider og 38MB)

Deklaration - opdateret 2021 ("Staten", Kolonihaveforbundet, Ballerup Kommune, 1990)

(Efter vedtagelsen af den nye lokalplan har kommunen overstreget de paragraffer i den gamle deklaration, som nu i stedet er dækket af lokalplanen)