Parkering

Parkeringsordning i Rønhøigårds afd. A samt trailerparkering for afd. A.

 

Rønhøjgård har indgået aftale med UnoPark som har parkeringskontrol i afdeling A. Det skyldes udfordringer med manglende p-pladser i afd. A.

 

Parkeringstilladelser.

Du/I skal være haveejer i foreningen. Og der er muligt at oprette 2 køretøjer pr. husstand og en varebil med bruger-rettigheder pr. husstand.

 

Ønsker du at oprette parkeringstilladelse sendes mail til formanden@ronhojgaard.dk  med kopi af registreringsattest kun del 1 og skrive hvilke havelod i ejer. I mailen skal der oplyses mailadresse og telefonnummer.

 

I tilfælde af at jeres bil skal på værksted og i skal kører i lånebil, kan i kontakte formanden som kan lave en tidsbegrænset tilladelse.

 

Tilladelser gives ikke til hjemmeboende børn over 18 år. 

 

Gæsteparkering:

Gæster har en times parkering ved korrekt indstilling af p-skive. Og det er muligt at oprette 24 timers gæsteparkering via UnoParks P-APP: PARQO.

 

Hvert hus har adgang til 20 gæsteparkeringer. Er der 2 ejere kan de 20 deles med 10 imellem haveejerne. Disse opdateres hver d. 1 i mdr. Her skal der også afleveres mobil nr. for oprettelse.

 

Der forefindes også fysiske gæstekort, man kan få udleveret hvis der skal afholdes større arrangementer.


Eller har man ikke en smartphone, og mulighed for at installere P-APP, kan man selvfølgelig også få udleveret fysiske gæstekort.


Disse kan afhentes efter aftale med formanden@ronhojgaard.dk eller afhentes i haveforeningens kontortid, Se kontortider her.


Ovenstående er beboeres/gæster eget ansvar. Parkeres der uden p-tilladelse, må der påregnes en kontrolafgift.


Parkering Forbudt:

Campingvogne, mobilehome, Campletter (mfl. Se vedtægter) er ikke tilladt at stille på foreningens område. Køretøjer med en tilladt totalvægt over 3.500 kg er heller ikke tilladt at stille på foreningens område. Disse motorkøretøjer vil derfor blive pålagt en kontrolafgift.


Særlig parkering til trailer:

Trailere skal registreres i Rønhøjgård hvis du ønsker at benytte trailerpladsen i afd. A. Trailer der parkeres på stier, gårdrum og på parkeringspladser vil blive pålagt kontrolafgift.

 

Bestyrelsen kan IKKE afgøre evt. tvister mellem bilejer og Uno Park. I bedes selv kontakte UnoPark. Vi henviser endvidere, at man læser de opsatte skilte fra UnoPark.

 

UnoPark kan kontaktes på +45 70 20 92 04.