VENTELISTE

Sommerbyen Rønhøjgård

Venteliste

Opdatering 3. maj 2020

Vi har nu udsendt en bekræftelse på optagelse på ventelisterne for maj 2020 til og med april 2021. Har du mod forventning ikke modtaget sådan en email, så kontakt os straks på emailadressen nedenfor.

Vi har registreret 13 på den interne venteliste og 143 på den eksterne venteliste.Opdateret 20. april 2020


1. Opskrivning af nye: VI HAR NU LUKKET FOR OPSKRIVNING AF NYE PÅ VENTELISTEN

Der vil blive åbnet igen til april i 2021. Hold øje med opdateringer på denne side, når vi nærmer os april.

Alle der nåede at sende en mail til adressen som stod på denne side senest d. 19. april, bliver optaget på ventelisten hvis de betaler inden fristens udløb.


2. Dem, der står på den gamle venteliste fra sidste sæson, har allerede modtaget en mail, hvoraf det fremgår, hvordan de bevarer deres plads.


 foregår ved at sende en mail til XXX Man vil modtage en automatisk mail om at man er registreret, og instruktioner om, hvordan man betaler og bliver optaget på ventelisten.

Sidste frist for at tilmelde sig er søndag d. 26. april - dog med det forbehold, at vi kan finde på at lukke for tilmeldingen i tilfælde af, at vi får fyldt vores venteliste inden.

I så fald bliver det annonceret her, og efterfølgende henvendelser på emailadressen (som slettes fra denne side) bliver ignoreret.
Opdatering maj 2019: Vi har nu udsendt en bekræftelse på optagelse på ventelisterne for maj 2019 til og med april 2020. Har du mod forventning ikke modtaget sådan en email, så kontakt os straks på emailadressen nedenfor.

Vi har registreret 7 på den interne venteliste - alle de "gamle" har bevaret deres plads.

Vi har registreret 86 på den eksterne venteliste - 53 af de "gamle" har ikke bevaret deres plads.


Opskrivning til ventelisten kan kun ske søndage i april i kontortiden fra 12:00-13:00 i foreningshuset. Hvis vi i løbet af april kan se at vi kommer over 100 på ventelisten, så lukker vi for opskrivninger, og det vil blive kommunikeret på denne side om mandagen. Så hold øje med denne side, så I ikke risikerer at gå forgæves. Alle der møder op, inden vi har skrevet her på siden, at der er lukket for opskrivninger, kan dog blive skrevet op, selvom vi kommer over 100. Man risikerer altså ikke at gå forgæves, hvis man holder øje med siden her.


Det koster 250 kr. at blive skrevet på ventelisten og 150 kr. at beholde sin plads på ventelisten.


Der betales kontant ved opskrivning. Ønsker man at beholde sin plads på ventelisten året efter, skal man igen møde op i april måned og betale for at beholde sin plads på listen.


Skal du sælge din have, skal du sælge via ventelisten.


Her er lidt statistik for, hvordan vores ventelister har udviklet sig:

Efter opskrivningerne og forlængelserne i april 2018, var der 90 på den eksterne venteliste, og 3 på den interne venteliste. I løbet af sidste sæson er der blevet solgt 12 haver via ventelisten og 9 haver er blevet præsenteret for hele ventelisten uden at have fundet en køber på denne.


Link til reglerne for ventelisten.


Ved spørgsmål kontakt ventelistens administrator på ventelisten@ronhojgaard.dk.