Huse til salg

Huse til salg i Sommerbyen

Vi er heldigvis en attraktiv kolonihaveforening, så derfor bliver langt de fleste af vores huse solgt via vores venteliste.

Skulle et hus alligevel ikke blive solgt via ventelisten, tilbyder vi havelejere, der ønsker at sælge, at få lagt deres hus på hjemmesiden.


Vi håber ligeledes at det vil hjælpe jer, der søger en kolonihave i vores forening, men ikke er på vores venteliste.Have nr

Link til beskrivelse

xxx

-Sælger

Har du et kolonihavehus her i Sommerbyen, som du ikke kunne sælger via ventelisten, og ønsker du at få det lagt op på hjemmesiden?

Så send en mail til medieudvalget@ronhojgaard.dk.

Vedhæft billeder samt tekst, så vil vi hurtigst muligt vende tilbage med en dato for, hvornår dit hus vil være at finde på hjemmesiden.


Du er selvfølgelig også altid velkommen til at møde op i kontortiden.

Køber

Leder du efter et kolonihavehus her i foreningen, men er ikke på vores venteliste, så kan du måske finde dit nye hus her. Her vil du kunne finde huse der er til salg i foreningen, og som ikke har kunnet finde en køber på vores venteliste.


Vær opmærksom på, at det langt fra er alle, der sætter deres huse til salg via hjemmesiden. Mange sætter salgsopstillinger op i udhængsskabene rundt omkring i foreningen eller reklamerer på egen hånd.


Vær også opmærksom på, at selvom et hus ikke er blevet solgt via ventelisten, kan det sagtens være attraktivt for mange udenfor ventelisten. Men alle huse er vurderet ifølge Kolonihaveforbundets regler, og ligegyldigt hvor populært et hus er, er det ikke tilladt at sælge huset for et højere beløb end det, der står i vurderingsrapporten.

Som køber har du altid ret til at se vurderingsrapporten.